DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWBOUW

Een nieuwbouwwoning biedt u veel voordelen ten opzichte van een bestaande koopwoning. Zo betaalt u minder kosten omdat een nieuwbouwwoning vrij op naam wordt geleverd. Een ander voordeel is dat u de komende jaren geen of nauwelijks onderhoud heeft aan de woning. Alles is immers splinternieuw. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat uw woning duurzaam en energiezuinig is. Geen zorgen over uw stookkosten. Leuker nog, uw woning is gasloos. Kortom, alleen maar mooie en aantrekkelijke voordelen.

> COMFORT, uw woning is optimaal geïsoleerd tegen kou, hitte en geluid. En dat geeft een comfortabel gevoel.

> FLEXIBILITEIT, u kunt uw woning voor een groot gedeelte naar eigen inzicht aankleden en wijzigen. Een badkamer en keuken kunt u naar eigen wens inrichten en tevens zijn indelingsvarianten mogelijk.

> VOORDEEL, overdrachtskosten, makelaarskosten, taxatiekosten en kosten voor de transportakte zijn in de koopsom inbegrepen.

> LAGERE MAANDLASTENu betaalt minder rente voor uw hypotheek en ook uw energierekening is lager dan bij een bestaande woning.

> VEILIGHEID, het moderne hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk en zorgt ervoor dat de kans op inbraak kleiner is.

> GEMAK, alles aan uw woning is nieuw, zo heeft u de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud.

> RUIMTE, uw woning voldoet aan de eisen van het bouwbesluit, waardoor de ruimten zonnig en licht zijn.

> EEN WAARDEVASTE TOEKOMSTook in deze tijd is nieuwbouw een goede investering waarbij op lange termijn meestal de waarde toeneemt.

> EEN WONING MET ZEKERHEID, de woning wordt verkocht met de Woningborg (afbouw) garantieregeling. Dit geeft de zekerheid dat de woning wordt afgebouwd en voldoet aan de normen en voorwaarden van Woningborg N.V.

We helpen je graag verder!

Helmig Makelaardij
Dorpsstraat 107
4661 HN Halsteren
www.helmigmakelaardij.nl

Meer info

Heeft u vragen, wilt u meer weten, ontdekken of Onder de Populier iets voor u is? Onze makelaar helpt u graag verder. Inschrijven kan hieronder. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Of kom gewoon langs.