BERGEN OP ZOOM

HEEFT HET ALLEMAAL

Wonen in Bergen op Zoom is wonen pal op de grens van Zeeland en Brabant. Een fraaie locatie met Zeeland op fietsafstand en Antwerpen bijna letterlijk om de hoek. Wat de locatie echt uniek maak is de ligging van Bergen op Zoom aan de Oosterschelde. De waterrecreatiemogelijkheden zijn dan ook haast ontelbaar. De parel is het stadsstrand aan de Binnenschelde.

Ook volop groen ligt in de nabijheid. Het gebied rondom Fort de Roovere bijvoorbeeld, dat deel uitmaakt van de West-Brabantse waterlinie. Maar ook de Wouwse Plantage en de Markiezaat liggen op fietsafstand. En net over de grens met België ligt de Kalmthoutse heide.

Cultuur. Culinair. Natuur. Recreatie

In Bergen op Zoom zelf is het heerlijk winkelen én genieten van de vele restaurantjes. En vergeet vooral het Markiezenhof niet, het oudste stadpaleis van Nederland. Kortom, vink maar af. Cultuur. Culinair. Natuur. Recreatie. Bergen op Zoom heeft het allemaal.

We helpen je graag verder!

Helmig Makelaardij
Dorpsstraat 107
4661 HN Halsteren
www.helmigmakelaardij.nl

Meer info

Heeft u vragen, wilt u meer weten, ontdekken of Onder de Populier iets voor u is? Onze makelaar helpt u graag verder. Inschrijven kan hieronder. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Of kom gewoon langs.